Prince Europe P-22

Prince Europe P-22

A Prince Europe legtöbbet eladott modellje a P-22. A hajó igazi klasszkusnak számít a kategóriában. 6 személy kényelmes utazását biztosítja.

A hátsó napozóplatform minden napoznivágyónak a kedvence lehet. Az első orr alatti kabinban mindenki le tudja helyezni táskáját, ruháját amit az utazásra vinni szeretne magával. A fürdőplatform, és a hátsó rozsdamentes acéllépcső segítségével csak egy karnyújtási választja el a tótól a fürdőznivágyókat. A kárpitozás teljesen személyreszabott, és egyedi.

A hajó teljes faszerkezetű, melynek a küldő rétegét mahagódi fa borítja. A hajó trandícionális értékeket is közvetít, hiszen a hajót egy hajóépítő mester keze munkája dícséri.

” Stílus, elegancia, kényelem – ez a Prince Europe hajócsalád. A mesteri kézi munkával megformált tradícionális hajóépítőanyag, a fa szépsége ötvöződik a mai kor kiváló anyagaival és technológiáival a hajóinkban.
Hisszük, és tudjuk, hogy aki az általunk gyártott hajóval hajózik, az nem csak a vízi élet örömét, és szépségét fedezi fel és élvezi, hanem büszkeséggel tölti el az érzés, hogy fahajója az ő igényeinek megfelelően, egyedileg és csak az ő számára készült. ”

Hajó adatai

Hossz
6,7 m
Szélesség
2,1 m
Motor
10-40 kW
Szín
fa
Kapacítás
max. 6 fő
Súly
850 kg

Felszereltség

Elérhető extrákért kérjen ajánlatot
86.000 €*(nettó)-tól

Kérjen egyedi árajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk kérdéseire, egyedi árajánlattal.
Kérjen árajánlatot

Galéria

További képekmegtekintése
*Az ár 10 kW-os motorral szerelt, extrák nélküli hajóra vonazkozik. Részletes árlistáért kérjük kattintson az “ajánlatkérés gombra”, vagy keressen fel más módon bennünket.

Gyártók

Frauscher Regal Electric Prince Europe Northman Mastercraft Marian Narke Candela Comitti Como

Kapcsolat

  • +36 20 261 9260
    László Barnabás

  • +36 30 415 9305
    Sebők Dóra

Kapcsolat

  • 1032 Budapest, Bécsi út 189.

Küldjön üzenetet

Ha bármi kérdése, vagy kérése adódott, írjon nekünk üzenetet, amelyre minél hamarabb választ adunk.
Üzenet küldése